Å prise Gud (Setayeshe Yekta Khoda)

Å prise Gud (Setayeshe Yekta Khoda)

Å prise Gud

 

I navnet av den (Gud) som alltid har levd og vil leve for alltid. Herre over hellig sinn som er den eneste Gud. Herre Ahura Mazda. Han er stor, klok, oppdrageren, verge , strålende, velgjørende, barmhjertig og hellig. Han er en rettferdig og mektig dommer.

 

Pris den store skaperen som skapte seks hellige Ameshaspentas1,støttespillere,himmelen, verdensrommet, sol, måne, utallige stjerner, vind, luft, ild, jord, planter, husdyr, metaller og mennesker med sin egen mektige kunnskap.

 

Jeg priser den velgjørende Herren, som skapte mennesket overlegent dyr og ga mennesket evnen til å tale og intelligens. Herren innvilget mennesket suverenitet over andre skapninger og 

å tjene livet og redde skapelsen i kamp mot det onde.

 

Pris Herren som er allvitende og strålende og sendte verden  Zarathushthra Spanteman ved å gi ham Faravahar2 (Hellige Ånd) og Fred, kunnskap om religionen, klarhet, visdom og rettledning for menneskene for nå og for alltid med det hellige ord  for å hjelpe menneskene til å bli ledet til himmelen hvor det er fylt med gode dufter ,fred og og salighet.

 

O Herre over lys med din befaling (tre ganger), jeg aksepterer og følger  Mazdayasni religionen. Jeg tror på gode gjerninger og jeg angrer på all synd. Jeg vil være varsom med mine gjerninger og mine seks sanser i livet som er gjerning, tale, tanke, hukommelse, intelligens og visdom.

 

O Gud, O Velgjørende Herre, jeg skal handle etter din vilje. Og din vilje er å be med gode tanker, gode ord og gode gjerninger. Med disse skal jeg gå den rettferdige sti og bli frelst fra helvete på POLE CHINVAD (dommens bro) og å komme til himmelen.

 

Pris Herren, som er barmhjertig og gir sine hengivne tilhengere deres ønsker og lykke. Herren som frelser de onde fra helvete og renser hans gode skapninger.

Ashem Vohu

”Rettferdighet er det beste og er sann lykke,

lykke er for den som er rettferdig for den beste rettferdighet.”

Må den hellige, lysende og gode religionen Mazdayasni bli seiersrik. (gjenta tre ganger)

Ashem Vohu

”Rettferdighet er det beste og er sann lykke,

lykke er for den som er rettferdig for den beste rettferdighet.”

Source

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: